Hanna-Mari Hannikainen

Hanna-Mari Hannikainen

Juoksuvalmentaja, urheiluhieroja

Haasteet ja itsensä voittaminen. Tunteet ja Flow. Tavoitteet ja niiden saavuttaminen.

Näitä tuumin juostessani ja valmentaessani. Juoksemiseen kuuluu hurjan paljon tunteita, sitä fiilistä että on todella elossa. Juokseminen on osa identiteettiäni, se on tapa elää. Koska juokseminen herättää minussa niin laajasti tunteita – iloa, intoa ja onnea – on minusta mahtavaa päästä jakamaan niitä ja herättämään näitä myös sinussa.

Valmentajana haluan aina inspiroida, auttaa sinua löytämään sen palon ja halun päästä eteenpäin. Miten juuri sinä sen teet on tärkeää. Juoksemisen ajatellaan olevan helppoa, jokaisen taitamaa liikettä. Jos haluat tehdä sitä tehokkaasti, turvallisesti ja kehittävästi, se vaatii kuitenkin paljon. Se miten jalkateräsi laskeutuu maahan ja miten saat pakarastasi tuotettua kaiken voiman seuraavaa askelta varten ei ole itsestäänselvyys.

Juoksuharjoittelu on kokonaisvaltaista. Siihen kuuluu treenaamisen lisäksi myös kehonhuolto ja rentoutuminen. Kun olet repinyt lihaksistasi irti kaikki tehot kovaan vetotreeniin tai saanut ne jumiin staattisessa työssä, löydät minulta avun myös siihen. Koulutetun urheiluhierojan pätevyys ja liikunnanohjaajan koulutus monipuolisen harjoitustaustan ohella tekevät minusta kokonaisen.

Koulutus

  • Liikunnanohjaaja amk, Vierumäki (2012-2014)
  • Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op, Helsingin avoin yliopisto (2012-2013)
  • Koulutettu urheiluhieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto (2008-2009)
  • Liikunnanohjauksen peruskurssi LOPK, Tanhuvaaran Urheiluopisto (2008)

Hantan kanssa juoksemaan! (voi tulla hierontaankin) ›


Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!