Jarno Mehtiö

Jarno Mehtiö

Juoksuvalmentaja

Minä juoksen, koska nautin siitä. Uskon juoksussa vahvasti hedonismiin: maksimoimalla juoksusta saamani nautinnon saavutan myös parhaat tulokseni.  Eninten iloitsen pitkien matkojen juoksemisesta poluilla, mutta myös rataharjoitukset, kevyet kaverilenkit ja rännässä rämpiminen saavat hymyn nousemaan korviini.

Uskon harjoittelun monipuolisuuteen, omien vahvuuksien löytämiseen ja tekemisestä nauttimiseen. Näitä asioita painotan myös valmennuksessani. Juoksussa kehittyminen ei lähtökohtaisesti ole vaikeaa, mutta suunnitelmallisuus, oikeiden asioiden tekeminen sekä rohkea kokeilu tuottavat parhaan ja pitkäkestoisimman lopputuloksen.

Haluan auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, ovat ne aikarajojen alittamista, juoksutekniikan viilaamista tai kadonneen juoksunautinnon etsimistä. Tavoitteiden saavuttaminen ei toki aina ole helppoa, harjoittelussa joudutaan epämukavuusalueelle ja kehitys vaatii pitkäjänteistä työtä. Löytäessäsi entistä suuremman innostuksen juoksusta, lähtiessäsi treeneistä iloisempana kuin tulit ja saavuttaessasi tavoitteesi, minä olen onnistunut valmentajana ja sinä olet askeleen parempi juoksija.

Lähde Jarnon kanssa juoksemaan! ›


Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!