Juoksuvalmennus

Juoksuvalmennus

Paljon muutakin kuin pelkkää kilometrien nielemistä

Ei pelkkiä kilometrejä

Juoksun takana voi olla monenlaisia tavoitteita. Harjoittelufilosofiamme lähtee siitä ajatuksesta, että juoksuharjoittelu ei ole vain juoksua, vaan enemmänkin kokonaisvaltainen harjoittelukokonaisuus. Juoksu ei yksinkertaisesti onnistu vain juoksemalla. Siksi harjoittelussa otetaan huomioon myös kehonhallinta ja kehon toiminnallisuus, jotta urheiluvammat voitaisiin estää tehokkaasti, ja toisaalta jotta harjoittelusta saataisiin suurin mahdollinen hyöty irti. Tämän takia tekniikkaharjoittelu ja vaihtelevat harjoitukset niin ulkona kuin sisällä ovat olennainen osa kaikkia juoksupalveluitamme, oli kyseessä sitten yksilö- tai ryhmävalmennus.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa saat henkilökohtaista ohjausta, jonka tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, parantaa kuntoasi ja ylläpitää terveyttäsi tarpeesi huomioon ottaen. Henkilökohtainen juoksuvalmentajasi perehdyttää sinut erilaisiin juoksuharjoitteisiin ja juoksutekniikan saloihin sekä niihin liittyviin oheisharjoitteisiin, jotta juoksusta tulisi taloudellisempaa ja nautinnollisempaa. Henkilökohtainen juoksuvalmentajasi toimii harjoittelukaverinasi, kannustajanasi ja auttaa sinua kaikissa juoksuun liittyvissä kysymyksissä juoksuohjelmasta henkiseen valmennukseen. Voit pitää juoksuvalmentajaasi helposti yhteyttä myös sähköpostin välityksellä.

Pienryhmävalmennus

Jos harjoittelu kavereiden tai muiden samantasoisten juoksijoiden kanssa kiinnostaa yksilöharjoittelun sijaan, voi pienryhmäharjoittelu olla juuri sinua varten. Ryhmät kootaan harjoittelun luonne ja toiminnan tavoite huomioon ottaen. Pienryhmät voivat rakentua tietyn tavoitteen tai juoksutapahtuman ympärille, tai ne voivat toimia hyvänä keinona harjoitella tavoitteellisesti porukassa.

Pienryhmä voi olla oma kaveriporukkasi tai työkavereista koostuva ryhmä, mutta halutessasi voimme myös etsiä samantasoisia juoksijoita treenaamaan kanssasi. Tunnille mahtuu kerrallaan 8-10 juoksijaa.

Tekniikkakuvaukset ja –analyysit

Juoksutekniikan kuvaaminen ja analysointi ovat erinomainen tapa aloittaa juoksuharjoittelu tai viedä oma harjoittelu uudelle tasolle. Juostessa on ensiarvoisen tärkeää, että kehosi toimii oikealla tavalla, jotta urheiluvammat voitaisiin välttää mahdollisimman tehokkaasti. Tekniikkakuvaukset ja -analyysit tehdään yhdessä juoksuvalmentajan ja urheilufysioterapeutin kanssa, jotta tekniikkavirheet saadaan korjattua. Kuvauksista ja analyyseistä saat henkilökohtaisen yhteenvedon, joka pitää sisällään monipuolisia harjoitteita juoksutekniikan parantamiseen.

Juoksuohjelma

Tuntuuko, että juoksu sujuu jo hyvin, mutta et oikein tiedä miten sinun kannattaisi harjoitella? Olipa tavoitteesi mikä tahansa maratonista painonhallintaan, rakennamme sinulle yksilöllisen ohjelman, jonka avulla sinun on helpompi saavuttaa tavoitteesi. Juoksuohjelma voi pitää sisällään juoksunharjoitteiden lisäksi fysiikkaharjoituksia sekä ravintovalmennusta. Juoksuohjelman rakentaminen tapahtuu haastattelun sekä lenkillä ja salilla tapahtuvan havainnoinnin pohjalta.

Kysy lisää juoksuvalmennuksesta ›


Ota yhteyttä

Please leave this field empty.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


Juoksuvalmennusta meillä vetää:

Joonas Laurila – Helsinki Core TrainersHelsinki Core Trainers – Jarno Mehtiö

Muita samantyylisiä palveluitamme:

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!