Juoksuvalmennus

Juoksuvalmennus

Paljon muutakin kuin pelkkää kilometrien nielemistä

Ei pelkkiä kilometrejä

Juoksun takana voi olla monenlaisia tavoitteita. Harjoittelufilosofiamme lähtee siitä ajatuksesta, että juoksuharjoittelu ei ole vain juoksua, vaan enemmänkin kokonaisvaltainen harjoittelukokonaisuus. Juoksu ei yksinkertaisesti onnistu vain juoksemalla. Siksi harjoittelussa otetaan huomioon myös kehonhallinta ja kehon toiminnallisuus, jotta urheiluvammat voitaisiin estää tehokkaasti, ja toisaalta jotta harjoittelusta saataisiin suurin mahdollinen hyöty irti. Tämän takia tekniikkaharjoittelu ja vaihtelevat harjoitukset niin ulkona kuin sisällä ovat olennainen osa kaikkia juoksupalveluitamme, oli kyseessä sitten yksilö- tai ryhmävalmennus.

Ryhmävalmennus

Haluatko liittyä mukaan uuteen, monipuolisempaan tapaa juosta osana joukkuetta?
Juoksutreenimme ovat rakennettu monipuolisesti ja ne voivat pitää sisällään useampia treenejä, koska mukana on useampia valmentajia. Sinun ei siis tarvitse jättää yhtään treeniä väliin, koska meiltä löytyy aina juuri sinulle sopiva harjoitus.

Ryhmä on juuri sinulle:

  • joka olet tiimipelaaja yksilölajissa. Haluat tsempata ja tulla tsempatuksi. Tarvitset yhteisöllisyyttä henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen.
  • joka haluat treenata yhdessä muiden kanssa, mutta et halua tehdä kompromisseja omien treenien suhteen
  • joka haluat kehittyä juoksijana
  • joka haluat ymmärtää juoksun merkitystä osana kokonaisvaltaista hyvinvointia
  • joka haluat hahmottaa liikkeen ja liikkumisen vaikutukset suhteessa omaan kehoosi ja sen hyvinvointiin
  • joka haluat rakentaa kuntopohjaa muuhun treeniin tai vaikka työssä jaksamiseen

Valmentajat

  • Simo, jonka katse on yhdistelmä fysioterapeuttia ja haukkaa, näin löytäen vaivoille altistavat virheet ja vauhtia hidastavat häiriöt
  • Joonas, joka motivoi ja ohjelmoi sinut harjoitukseen kuin harjoitukseen ja kääntää vaikeudet voitoksi
  • Jarno, joka ohjaa sinut kuuntelemaan ja ymmärtämään kehosi savumerkkejä sekä auttaa löytämään sinulle eniten iloa tuovat treenimuodot

Ryhmäämme voit sitoutua juuri niin kuin sinulle sopii, joko kuukausiperusteisesti tai kertakäynneillä.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa saat henkilökohtaista ohjausta, jonka tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, parantaa kuntoasi ja ylläpitää terveyttäsi tarpeesi huomioon ottaen. Henkilökohtainen juoksuvalmentajasi perehdyttää sinut erilaisiin juoksuharjoitteisiin ja juoksutekniikan saloihin sekä niihin liittyviin oheisharjoitteisiin, jotta juoksusta tulisi taloudellisempaa ja nautinnollisempaa. Henkilökohtainen juoksuvalmentajasi toimii harjoittelukaverinasi, kannustajanasi ja auttaa sinua kaikissa juoksuun liittyvissä kysymyksissä juoksuohjelmasta henkiseen valmennukseen. Voit pitää juoksuvalmentajaasi helposti yhteyttä myös sähköpostin välityksellä.

Tekniikkakuvaukset ja –analyysit

Juoksutekniikan kuvaaminen ja analysointi ovat erinomainen tapa aloittaa juoksuharjoittelu tai viedä oma harjoittelu uudelle tasolle. Juostessa on ensiarvoisen tärkeää, että kehosi toimii oikealla tavalla, jotta urheiluvammat voitaisiin välttää mahdollisimman tehokkaasti. Tekniikkakuvaukset ja -analyysit tehdään yhdessä juoksuvalmentajan ja urheilufysioterapeutin kanssa, jotta tekniikkavirheet saadaan korjattua. Kuvauksista ja analyyseistä saat henkilökohtaisen yhteenvedon, joka pitää sisällään monipuolisia harjoitteita juoksutekniikan parantamiseen.

Juoksuohjelma

Tuntuuko, että juoksu sujuu jo hyvin, mutta et oikein tiedä miten sinun kannattaisi harjoitella? Olipa tavoitteesi mikä tahansa maratonista painonhallintaan, rakennamme sinulle yksilöllisen ohjelman, jonka avulla sinun on helpompi saavuttaa tavoitteesi. Juoksuohjelma voi pitää sisällään juoksunharjoitteiden lisäksi fysiikkaharjoituksia sekä ravintovalmennusta. Juoksuohjelman rakentaminen tapahtuu haastattelun sekä lenkillä ja salilla tapahtuvan havainnoinnin pohjalta.

Kysy lisää juoksuvalmennuksesta ›


Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


Juoksuvalmennusta meillä vetää:

Joonas Laurila – Helsinki Core TrainersHelsinki Core Trainers – Jarno Mehtiö

Muita samantyylisiä palveluitamme:

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!