Simo Syrjäläinen

Simo Syrjäläinen

Juoksuvalmentaja, fysioterapeutti

Minulla on intohimo. Liike ja liikkuminen tekevät minut onnelliseksi ja vielä enemmän saan kiksejä, kun saan auttaa sen toteuttamisessa. Juoksuvalmennuksessa ja fysioterapiassa saan yhdistellä intohimojani
asiaksi, joita joku kutsuu työksi. Jos jossain on liikettä siellä on Simo. Työni perustuu ongelmanratkaisun ja tietopohjan yhdistelemiseen, jotta sinä saat suurimman hyödyn omasta liikkeestäsi. Joskus lähdetään pienistä yksityiskohdista ja päädytään elämän kokoisiin kokonaisuuksiin.

Höysteenä valmennuksessa toimii huumorin määrä yli laadun, mutta valmennuksessa mennään aina laatu edellä. Liikkeen analyysi, harjoittaminen, ongelmien poistaminen ja uuden oppiminen ovat työkalupakissani asiakkaitani varten ja yhdessä voimme hyödyntää niitä kokonaisuuden rakentamiseen. Vahva perusta luodaan huomioimalla kaikki elämän osa-alueet ja sille perustalle voidaankin sitten rakentaa mikä ikinä tavoitteesi onkaan kivun poistamisesta marathonjuoksuun.

Tasapainon löytäminen kaikille elämän osa-alueille tarkoittaa yleensä nousujohteisia tuloksia, jatkuvaa kehittymistä, energiatasojen säilymistä ja sitä kautta positiivista asennetta niin liikuntaa kuin muitakin elämänalueita kohtaan. Olit sitten juoksija, urheilija tai ihminen, osaamiseni palvelee sinua kaiken liikkeen palauttamisessa, vahvistamisessa, etsimisessä, löytämisessä, järkeistämisessä tai opettamisessa.

Koulutus

  • Fysioterapeutti (AMK) 2011
  • Modern Nordic Walking instructor 2014
  • Spiral Stabilisation- koulutus 2014
  • Juniorijalkapalloilijoiden fysioterapeutti 2013-
  • Faskiakoulutuksia 2017

Laita viestiä Simolle ›


Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!