Kanerva Ahonala

Kanerva Ahonala

Personal Trainer, Ravintoneuvoja

Olen intohimoinen liikuntaa ja ruokaa rakastava personal trainer, hevostyttö ja rehellinen totuuden torvi. Minut tunnetaan jämäkkyydestäni ja siitä, että saan asiat tapahtumaan. Supervoimani CORE-tiimissä on ravintovalmennus.

Liikuntavalmennus

Kalenteristani löytyy PT-tunteja, paritreenejä ja pienryhmiä. Erityisen paljon nautin siitä energiasta, joka syntyy, kun ystävykset tai pariskunnat kannustavat toisiaan ja pääsevät tavoitteisiinsa. Valmentajana tärkein tehtäväni on ymmärtää sinun haasteesi. Se voi olla genetiikka, fyysinen aktiivisuus, fysiologia, mieli tai ravitsemus. Mietimme yhdessä tavoitteitasi ja etenemisvauhtia. Seuraamme kehitystäsi siinä muodossa, joka sinulle parhaiten sopii ja korjaamme ohjelmaa tarvittaessa suuntaan tai toiseen.

Ravintovalmennus

Uskon, että jokaisella suupalalla on merkitystä. Oikealla ravinnolla voimme unohtaa säryt, väsyt ja masennukset sekä saavuttaa täyden potentiaalimme fyysisesti. Ohjelmani koostuu joko yksittäisestä ruokapäiväkirja-analyysistä tai pidemmästä valmennusjaksosta. Pitempää valmennusta haluan tehdä silloin, kun oikeanlaisen syömisen löytäminen on hukassa tai jos ihmedieetit ovat saaneet sekä pään että pakin sekaisin. Analyysiä suosittelen, kun kaipaat pientä hienosäätöä tai haluat panostaa esimerkiksi aktiiviurheiluun. Tavoitteeni on, ettei sinun enää koskaan tarvitse laskea kaloreita eikä grammoja syödäksesi oikein. Ruokailusta tulee iloista, niin kuin sen kuuluukin olla.

Olen kouluttautunut Personal traineriksi Trainer Labilla ja olen jatkanut koulutustani erilaisilla kursseilla (mm. Compact Fit Body Weight training coach). Parhaillaan haen lisää tietoutta arvostetusta Presicion Nutrition liikuntaravitsemusvalmennuksesta ja tieni opiskelussa urheilun parissa tulee jatkumaan varmasti pitkään sillä nautin uuden oppimisesta ja itseni kehittämisestä.

Ota yhteys Kanervaan ›


Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!