Matti Vaininen

Matti Vaininen

Fysiikkavalmentaja

Hyvällä mielellä hyviä tuloksia

Minä olen Matti. Yliopistotason jenkkifutaaja, joka palasi Yhdysvalloista jokin aikaa sitten. Harrastuksiini kuuluu mm kauppatieteiden opinnot ja Suomeen paluuni jälkeen olenkin tehnyt töitä erilaisissa start upeissa. Vaikka jenkkifutaajan ura jäi, ovat kovat treenit ja raudanluja ote valmentamiseen pysyneet mukana. Urheilu on intohimoni ja sellaisena se pysyy. Sitä iloa on ilo jakaa muillekin.

Urheilu-urani aikana olen saanut monet opit eri tavoista harjoitella ja valmentaa. Suosikki harjoitteluideologioistani on Gray Cookin ja Lee Burtonin kehittämä FMS (Functional Movement System). Tätä menetelmää ja siitä tarttunutta tietoa pyrin välittämään myös itse eteenpäin.

Valmentajana olen samanlainen, kuin treenaajana, menen kovaa ja kauan. Jos kävisi niin iloisesti, että päätyisit treeneihini tulisit huomaamaan, että vaadin aina jonkin verran enemmän. Minun treeneissäni haluat keskittyä voimantuottoon koska juuri siinä minä osaan auttaa parhaiten.

Tavoitteeni valmentajana on, että saat hyvällä mielellä tuloksia aikaiseksi. Valitsin Helsinki Core Trainersin, koska siellä on kotoisa tunnelma, maanläheisiä ajatuksia ja sympaattisia ihmisiä. Corella on aidosti hieno meininki ja se on paikka, jonne kaikki uskaltavat tulla haastamaan heikkoutensa.

Jos sinä haluat olla vahvempi ja etsit kovan intensiteetin treenejä, tulemme aivan varmasti toimeen.

Pyydä Mattia haastamaan sinut! ›


Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!