Urheiluvalmennus

Urheiluvalmennus

lunasta täysi potentiaalisi

”Aluksi harjoittelin Corella kuntoutuakseni vammasta. Homma toimi loistavasti kun treeni yhdistettin jatkuvasti manuaaliseen hoitoon. Ensin testattiin liikettä salin puolella ja käsiteltiin heti hoitopöydällä jos oli vaivoja. Coren salin monipuolisuus ja fysiopuolen yhdistelmä on äärettömän hyvä kombinaatio. Huipputason valmennuksen ja fysioterapiapalveluiden yhdistelmä oli avainsyy miksi halusin treenata Corella tänäkin kesänä.”

Max Wärn, jääkiekkoilija, HV-71

 

”Helsinki Core Trainersin valmennuksesta on ollut mulle tosi paljon hyötyä parin viime kauden aikana. Kesän treeniohjelman ansiosta pystyy lähtemään kauteen fyysisesti vahvana ja kauden aikana tehtävä oheisharjoittelu auttaa jaksamaan koko kauden läpi.”

Enni Rukajärvi, lumilautailija, Olympiamitalisti Sochi 2014, maailmanmestari, X-games voittaja

 

Optimoitua suorituskykyä

Onnistuakseen urheilijan tulee olla onnellinen. Onnellisuus taas syntyy monesta asiasta. Ihmissuhteet ja muut ulkoiset puitteet näyttelevät tässä merkittävää osaa, mutta tärkeintä on tuntea itsensä ja oman suorituskykynsä rajat. Niin fyysiset kun henkisetkin. Tärkeimmäksi tavoitteeksemme olemme asettaneet opettaa urheilijoillemme missä nuo rajat kulkevat. Ja miten niitä tarvittaessa venytetään.

Tarjoamme valmennuskokonaisuuden, joka perustuu fyysisen suorituskykysi optimoimiseen. Ymmärrämme myös niitä paineita, joita suoriutuminen kovalla tasolla muodostaa päivittäin. Ennenkaikkea luomme yhdessä kanssasi sinulle yksilöidyn valmennussysteemin, joka perustuu lajisi vaatimuksiin.

Olemme erikoistuneet toimimaan urheilijoiden kanssa, joiden lajeissa taidon ja koordinaation osuus on merkittävä. Loukkaantumisten sattuessa haluamme tarjota yksinkertaisen ja helpon tien kuntoutukseen ja takaisin oman lajin pariin. Lisäksi Joonaksella on mittava kokemus kestävyyslajien harjoittelun ohjelmoinnista.

Lajeja joiden parissa olemme toimineet:

  • jääkiekko
  • jalkapallo ja futsal
  • kestävyysjuoksu
  • lumilautailu, freestyle- ja alppihiihto
  • uinti
  • triathlon
  • kiipeily
  • kamppailulajit
  • surffaus
  • taitoluistelu

 

Ota yhteyttä ja kysy valmentajiltamme ›


Ota yhteyttä

Otsikko (pakollinen)

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


Urheiluvalmennusta meillä tekee

Helsinki Core Trainers - Ville RapeliHelsinki Core Trainers - Juho RantaJoonas Laurila – Helsinki Core TrainersHelsinki Core Trainers - Matti VaiininenHelsinki Core Trainers - Thomas TallbergKanerva Ahonala – Helsinki Core TrainersEmilia-www-grid-pieniHantta-www-grid-pieni

Muita samantyylisiä palveluitamme:

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!