Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

 

Coren yritystreenit tarjoavat firmanne työntekijöille, asiakkaille tai vaikka johtoryhmälle mahtavan tavan huolehtia terveydestänne ja viettää aikaa yhdessä. Tarjoamme monipuolisen ja osaavan ympäristön, jossa harjoitukset toteutetaan aina teidän tavoitteenne huomioiden.

”Core Trainers råkar ligga nära till och både atmosfären och Core gänget är både trevliga och professionella. Vi går på Core med firmans personal för att se till att alla halls I skick och orkar och förstås för att bygga team spirit, förstås!”

Tom Alakari (Nordalco)

 

”Hikoilemme viikoittain Corella yhdessä ravintoloidemme päälliköiden kanssa. Idea sai alkunsa, kun mietittiin mitä antaisimme joululahjaksi avainhenkilöillemme. Keksimme lahjan joka kestää koko vuoden ja jolla on positiivinen vaikutus tiimihenkeen ja saa meidät muutenkin voimaan hyvin. Corelle on aina mukava tulla, paikassa on kotoinen tunnelma ja sympaattiset vetäjät huolehtivat että kaikilla osallistujilla on hyvä fiilis.”

Ravintoloitsijat Ville Relander & Richard McCormick
(The Cock, Holiday Bar, Yes Yes Yes, Sandro)

 

”Loistava paikka säännölliseen ja monipuoliseen treenaamiseen oman tiimin ja sidosryhmien kanssa!”

Teemu Alahuhta (DevCo Partners)

 

”Core on, kuten idolini Juhani “Aurinkokuningas” Tamminen sanoisi – Simply great. Hieno porukka, joka on pitänyt työntekijöistämme huolta jo vuosia. Sairaspoissaolot ovat vähentyneet ja työssäjaksaminen parantunut. 5/7.”

Jani Savola (Roof Productions)

 

”Olen itse treenannnut Corella jo monta vuotta ja aina tykännyt meiningistä todella paljon. Treenistä ollut tosi paljon jeesiä myös muiden harrastamieni lajien kannalta. Halusin tarjota saman mahdollisuuden myös Koski Syvärin työntekijöille ja aloitettiin yhteinen viikoittainen treenivuoro. Ollut todella nasta seurata jengin kehitystä ja tietenkin treenata kimpassa hyvän opetuksen avulla. Voin varauksetta suositella tätä muillekin! Kiitos Core!”

Tuukka Koski (Koski & Syväri)

 

Jes, pistetään meidänkin firma kondikseen! ›


Ota yhteyttä

Otsikko (pakollinen)

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tavoitteesi/toiveesi


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!